Geniet van de lente op ons zonnige terras

ma. 20 mrt 2017 | 09:38

Huisgemaakte lekkernijen, goede koffie, gratis wifi en het gezelligste terras van Segbroek.

Strijk neer op ons zonnige terras aan de Weimarstraat of kom gezellig binnen. 

Onze vrijwilligers maken de heerlijkste koffie en broodjes. Veel van wat op onze kaart staat wordt gemaakt door buurtbewoners. Neem bijvoorbeeld de beroemde appeltaart van Evelien, de heerlijke biologische quiche en pannenkoeken van Helly, de hemelse truffels van Lidy en de gezonde vegetarische soepen van Ana Maria.

Wifi is gratis voor bezoekers. 

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag vanaf 10 uur, en regelmatig anderhalf uur voorafgaand aan een voorstelling.

Sponsors | samenwerking
We vinden het belangrijk om goede ingrediĆ«nten te gebruiken en waar mogelijk met leveranciers uit de buurt te werken.  Albert Heijn is een sponsor en we werken samen met: Espresso Service West voor de Barbera koffie. Onze thee komt van Kali Tenga en De Witte Eenheid. Vino Vero levert de biologische wijn.