Buurtvoorstelling Zand en Veen is terug!

vr. 26 mei 2017 | 20:15

Verhalenvoorstelling door bijzondere buurtbewoners van vrijdag 26 t/m zondag 28 mei.

Vorig seizoen maakte een diverse groep spelers uit de buurt de voorstelling Zand en Veen. Eind mei 2017 is Zand en Veen terug met een nieuwe voorstelling, gemaakt door veertien wijkbewoners. Aan de hand van hun persoonlijke verhalen voeren zij ons door Segbroek.

Het zijn jeugdherinneringen aan vrolijke zomeravonden met buurtkinderen op straat. Maar ook aangrijpende verhalen van mensen die ver van hier geboren werden en als jonge kinderen in onze wijk terecht kwamen. Verhalen over mensen die terugverlangen naar de wijk zoals die vroeger was, en over jongeren die vooruit willen. Allemaal zijn ze in gevecht met hun dromen en verlangens. Het losse zand belooft vrijheid, het vaste veen biedt geborgenheid.

We lopen met de personages mee door de Weimarstraat, via de Beeklaan en de Columbusstraat naar de Suezkade, door park de Verademing, langs de circusschool in de Teijlerstraat naar het Regentesseplein. Wie is toch die jonge vrouw in een bruidsjurk die midden op het plein staat te wachten?

Kaartverkoop: klik in de agenda op de datum van je keuze.