Activiteiten

Danslessen Good [old] Times | Voor iedere 55-plusser die liever danst dan stil zit!

 
De Good [old] Times danslessen zijn er voor iedereen van 55+ die lekker wil dansen. Tijdens de basiscursus gaat u als deelnemer aan de slag met de basis van de moderne dans onder leiding van professionele dansdocenten van Holland Dance Festival. De lessen staan daarbij vooral in het teken van samen dansen met plezier als grootste drive. Als deelnemer heeft u de keuze uit een basiscursus en een gevorderdencursus. Bij de basiscursus is iedereen van 55+, met of zonder danservaring, welkom. Heeft u al veel danservaring? Dan kunt u ook meedoen aan de gevorderdencursus.
Prijzen:
De kosten voor cursusreeks 1, bestaande uit zeven lessen, bedragen: Normaal: 56 euro | Ooievaarspas: 28 euro
De kosten voor cursusreeks 2, bestaande uit zeven lessen, bedragen: Normaal: 56 euro | Ooievaarspas: 28 euro
Informatie over reeks 3 en 4 volgt later.

Vragen?
Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen op de website van het Holland Dance Festival. Mocht uw vraag hier niet tussen staan, dan kunt u contact opnemen met Yvonne Schellekens (yvonne@holland-dance.com). 


Strijkorkest Swing | Samen muziek maken met strijkers van 8 tot 15 jaar 

Strijkorkest Swing is een groep violisten en cellisten in de leeftijd van acht tot vijftien jaar. De jongeren vinden het heerlijk om samen muziek te maken en liefst zo gevarieerd mogelijk. Gedurende het hele jaar wordt er gewerkt aan een serie muziekstukken voor een grote uitvoering. Bij de muziek wordt een verhaal bedacht. De ideeën voor het verhaal komen van de orkestleden zelf en worden uiteindelijk samengebracht door de dirigent Lenneke Willems. De repetities zijn in Het Ketelhuis, een hele fijne sfeervolle zaal. 

Meedoen? Iedere woensdagmiddag van 16.30 tot 17.30 wordt er gerepeteerd. 
Speel je viool, cello of contrabas en wil je ook meedoen? Dat kan! Stuur een mailtje naar lenneke@lwwl.nl