Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

WOW !

Dutch Impro Academy

GROTE ZAAL | GRATIS | Donaties vrolijk geaccepteerd

Concert vol verrassingen, spanning en passie van internationale top-musici.

Zes toonaangevende improvisatoren van ICP en Doek treden op met 28 internationale musici tijdens een presentatieconcert van de Dutch Impro Academy. 
De Dutch Impro Academy is een zomercursus improviseren op topniveau. Na een strenge selectie zijn 28 musici uitgekozen om een week lang te werken en te spelen met Eric Boeren, John Dikeman, Mary Oliver, Ernst Glerum, Wilbert de Joode en de nestor van de Nederlandse instant composing drummer Han Bennink. 
Als het concert plaatsvindt, zijn de musici al 4 dagen intensief bezig geweest. Ze hebben gespeeld in allerlei combinaties. Ze hebben elkaars muzikale taal ontdekt en hun improvisatorische vaardigheden verder ontwikkelt. Al pratend en spelend hebben ze prangende kwesties onderzocht - wat is de relatie tussen compositie en improvisatie, hoe creëer je vorm en spanning – en de grenzen van hun instrumenten opgezocht. 
Het resultaat wordt gepresenteerd in een concert vol verassingen, muziek van het moment vol spanning en passie. Een nooit te herhalen belevenis!
Entree: gratis, vrijwillige donaties vrolijk geaccepteerd.