Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Stadsdeelkantoor Segbroek

Presentatie Gebiedsprogramma’s

GROTE ZAAL | GRATIS

Joris Wijsmuller presenteert de gebiedsplannen voor Segbroek.

Samen met een aantal betrokken bewoners en maatschappelijke organisaties zijn de afgelopen periode de gebiedsprogramma’s (2016-2019) voor Segbroek ontwikkeld. Nu de programma’s klaar zijn wil stadsdeelwethouder Joris Wijsmuller deze graag aan u presenteren.Door het opstellen van de gebiedsprogramma’s wil de gemeente bewoners stimuleren en hen helpen hun initiatieven mogelijk te maken. In de gebiedsprogramma’s (voorheen: stadsdeelplannen) beschrijven we hoe Hagenaars samen met de gemeente aan de slag gaan om leefbaarheid in hun wijk te vergroten. Wat is er nodig op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid, onderwijs, woongenot en werkgelegenheid in uw wijk?Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze avond door een e-mail te sturen naar segbroek@denhaag.nl