Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

The Sound of Music

Musical door leerlingen Christelijk Gymnasium Sorghvliet

GROTE ZAAL | leerlingen 10 euro, overigen 13,50 euro

18-19-20-21 november 20 uur | 21 november matinee om 14 uur

Gymnasium Sorghvliet speelt the Sound of Music, een musical waar ruim 100 enthousiaste leerlingen aan meedoen, onder leiding van Makaria Pfeiffer. Deze bijzondere Nederlandstalige voorstelling bevat veel bekende liedjes, in het Engels gezongen. Het geheel wordt begeleid door een heus orkest!
De speeldagen: woensdag 18 november tot en met zaterdag 21 november elke avond om 20.00 uur en zaterdag 21 november in de middag om 14.00 uur.

De kaartverkoop loopt via de school, onderaan deze pagina staat informatie over de bestelwijze.

The Sound of Music vertelt het verhaal van de non Maria die als gouvernante gaat werken bij de Familie Von Trapp. Daar komt ze er al snel achter dat de zeven moederloze kinderen van Kapitein Von Trapp onder een te streng regime leven. Wanneer de Kapitein een tijd van huis is, laat Maria de kinderen weer opbloeien. Haar medicijn: haar onweerstaanbare liedjes als Do Re Mi en My Favorite Things.

Kaartverkoop
De kaarten kosten voor leerlingen en studenten € 10,-- per stuk. 
De kaarten kosten voor overige belangstellenden € 13,50 per stuk.

Iedereen is welkom! Wilt u kaarten bestellen, dan kan dit door het juiste bedrag op het volgende rekeningnummer te storten:
NL87 RABO 0105869333 ten name van Christelijk Gymnasium Sorghvliet onder vermelding van

  • naam
  • klas
  • datum voorstelling
  • aantal kaarten van € 10,-- en/of aantal kaarten van € 13,50
  • en uw e-mailadres: indien de voorstelling is uitverkocht, krijgt u hier op dit adres bericht over. (Opmerking: indien het @-teken bij betaling problemen oplevert, kunt u dit vervangen door de letters 'at'.)

Na ontvangst van het bedrag liggen de kaartjes tussen 10.00 uur en 14.00 uur voor u klaar in de studieruimte van de school. Mocht u niet in de gelegenheid zijn de kaartjes op school af te halen, dan liggen ze tussen 19.15 en 19.45 uur op de betreffende datum klaar in theater de Nieuwe Regentes.

U kunt er ook voor kiezen de kaarten contant te betalen en direct mee te nemen. U bent hiervoor welkom tussen 10.00 uur en 14.00 uur in de studieruimte bij mevrouw Uytenhout-Odijk.

Per voorstelling zijn 350 kaarten beschikbaar. OP=OP.


Na aanvang van de voorstelling is er geen toegang meer mogelijk.

U kunt hier uw kaarten bestellen:
http://www.gymnasium-sorghvliet.nl/actueel/kaarten-musical-bestellen