Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Theatergroep Drang

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Extreem-US!

GROTE ZAAL | GRATIS

Emoties en hormonen gieren je links en rechts om de oren!

Extreem-US! is een wervelende, humoristische en confronterende voorstelling in hedendaags tempo over heikele onderwerpen als pesten, uitgesloten worden, seksuele intimidatie en groepsdruk komen aan bod. Maar er is ook hoop want tussen het verbale geweld en de vooroordelen in, ontluikt een liefde… Extreem-Us! is een komische en soms ontroerende voorstelling die wordt gespeeld door leerlingen van scholen uit de stadsdelen Loosduinen en Segbroek en die zij samen met de jonge professionele Drangacteurs hebben gemaakt.Meer informatie op www.drang.nl Aanvang: 19:00Spel: Sophie van Eijk, Mounir Aboulasri, Ymke van Hoof, Lieke Dieltjens, Claudio Magaña Torres en Zouhair MtaziRegie: Lucienne van AmelsfortChoreografie & montage: Pauline LevickProductie Irfaan Koerban Licht & Techniek: Esther LoveVormgeving: Wampe ElbersAudio: Erik de BoerAlgemene Ondersteuning: Paul Tillekens, Rosemarie Tabor, Rudy Ramondt, Loes Glerum en alle vrijwilligers van Drang