Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Festival Dag in de Branding

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Een groots project rond de Deense componist Hans Abrahamsen

GROTE ZAAL | Kassa 12,50 | Online 12,50

Festival met een nieuwe generatie componisten en uitvoerders.

Festival Dag in de Branding staat in seizoen 2015-2016 in het teken van een nieuwe generatie componisten en uitvoerders. Componiste Natalia Domínguez Rangel is een van de jonge makers die zijn uitgenodigd om kleur, smaak en diepte te geven aan de vier edities van het festival.

Kamerorkest van het Koninklijk Conservatorium

Clark Rundell, dirigent
Bach/Abrahamsen – Befiehl du deine Wege
Hans Abrahamsen – Concert voor viool, piano en strijkorkest
Hans Abrahamsen – 10 Sinfonias

Hans Abrahamsen, de Deense componist die ook prachtige arrangementen van werken van grote componisten uit het verleden maakte, is te gast in het Koninklijk Conservatorium. Dit resulteert in verschillende activiteiten in de afdelingen Compositie en Klassieke Muziek. Het resultaat is te horen in programma’s voor kamerorkest en ensemble o.l.v. Clark Rundell: van een groot modern werk tot prachtige kamermuziek met sprookjesachtige klanken.