Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Krokus Kabaal

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Drumdrumdrum.nl - Banwakaboom (4+)

KLEINE ZAAL | Online €3 | Kassa €3

Spetterende percussiesolo’s en meezingers in een typisch Caribisch jasje.

Drumdrumdrum.nl, de makers van de succesvolle voorstellingen ‘BOOMWHAKALAA!!’ en ‘BANBANKUNE’, brengen een voorstelling met de leukste en meest energieke liedjes uit beide shows.

In deze “greatest hits” geniet je opnieuw van de spetterende percussiesolo’s en meezingers in een typisch Caribisch jasje dat je van Drumdrumdrum.nl gewend bent. En natuurlijk mag iedereen ook weer meedansen, -spelen en -zingen!Roël Calister is oprichter en frontman van de band. Kenmerkend voor deze Antilliaanse drummer/percussionist is zijn kracht om verschillende stijlen op smaakvolle wijze te mixen. Zo brengt hij pop, rock, latin en jazz samen met traditionele folkloristische elementen en wereldmuziek.

Een voorstelling van Drumdrumdrum.nl betekent swingen, meedoen en nog meer swingen!
Kaarten zijn 3 euro en met Ooievaarspas 1,50 euro. De voorstelling is geschikt voor 4 jaar en ouder.

Quotes:
Boomwhakalaa!

“Alsof de Antilliaanse eilanden even in Noord-Holland zijn neergestreken. Boomwhakalaa! is de perfecte opening van de Kinderboekenweek. Er kwam geen boek aan te pas maar werelds was het zeker.”
S. Jekel (Noord-Hollands Dagblad)
Boomwhakalaa!
"Boomwhakalaa! was precies op het juiste moment, juiste plaats. Wat een goede energie! Ik en het publiek waren er erg blij mee."
Programmeur Fries Straattheaterfestival in Leeuwarde
n