Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Magische ontmoetingen 3 'Pseudologica'

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Meestermanipulator Dan Lefay met Jazztalent Daniel Dudok - UITVERKOCHT

KETELHUIS | Online €15,50 | Kassa €17,50

Na het succes van magische ontmoetingen 1 & 2, nu nummer 3!

Let op: er zijn nog wel kaarten beschikbaar voor dezelfde voorstelling op 13 maart 2016.
www.denieuweregentes.nl/agenda/2016/03/magische-ontmoetingen-3-pseudologica-1/

Wat kan de wereld er somber en grijs uitzien als we ons alleen maar bezighouden met harde feiten en bewijzen. En als er eens iets gebeurt wat moeilijk is te verklaren dan proberen we het meestal te negeren. In 'Pseudologica' vervangt Dan LeFay vraagtekens met uitroeptekens. Hij gebruikt zijn handen en woorden om je eigen aannames en overtuigingen te betoveren. Opeens lijkt alles mogelijk! Hij vergelijkt gloeilampen met hersenen, dresseert ergerlijke oorwurmen, magnetiseert puur goud en geneest blinde vlekken...

In deze voorstelling neemt Dan voor het eerst ook zelf de gitaar in handen. Met vaste muzikaal begeleider, meester-gitarist Daniel 'The Dude' Dudok verkent hij de onzichtbare wereld van trillingen. 

Een show van ruim 75 minuten verbazing over dingen die tegelijkertijd ook weer heel logisch lijken. Dat is geen goochelen of illusionisme meer, dat is 'Pseudologica'.

Dit programma wordt gepresenteerd door Stichting Scala Variété aan Zee, in samenwerking met Theater de Nieuwe Regentes en steun van notaris Ellens en Lentze Den Haag.