Let op: vanaf 1 juni gaat het theater beperkt open met proefvoorstellingen. Zodra het programma bekend is, vindt u hier meer informatie terug. Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

DNR Bluesclub

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Robbert Fossen en de Bootleg Bluesband

GROTE ZAAL | Online €5 | Kassa €6

Strak geleid door de zeer ervaren Ed Nijenhuis op drums en Jan Markus op bas.

DNR Bluesclub: wijziging programma!
Richard van Bergen kan niet optreden door een handblessure. In zijn plaats speelt Robbert Fossen de sterren van de hemel! Met daarna de Bootleg Bluesband wordt het als vanouds weer een swingende avond

De Bootleg Blues Band maakte enkele jaren, tot de band in 2011 stopte, furore in de Haagse muziekscene. De DNR Blues Club is dan ook erg blij met dit unieke, niet te missen reünieconcert.

Bezielder dan ooit en strak geleid door de zeer ervaren Ed Nijenhuis op drums en Jan Markus op bas. Met stevig, smaakvol gitaarwerk van Paul Robbert en David Millenaar, melancholische bluetones van bluesharpist Thijs van Erve en met de doorleefde stem van Winny Zwetsloot. Deze Bootleggers spelen niet alleen klassiekers als 'Losing hand' en 'Before you accuse me', maar ook eigentijdse songs als 'Dangerous mood' en 'Cruel is your name'. De nummers krijgen daarbij de Bootleg treatment, waardoor de nummers van het podium spatten door de energie en het speelplezier. Zorg dat je erbij bent, want wellicht is dit je laatste kans.

De Bootleg Blues Band begint rond 22.00 uur.

Verwacht:
6 Mei 2016: Jean Paul Rena Band