Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Havana

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Tango Extremo

GROTE ZAAL | Online €15 | Kassa €17

Voor Tangoliefhebbers met een brede horizon.

Tango Extremo heeft zich voor deze voorstelling keer laten beïnvloeden door de muziek uit Zuid-Amerikaanse havensteden van de jaren dertig. Denk aan de muziek die in Cubaanse en Argentijnse danssalons werd gespeeld zoals danzón en tango. Op verrassende wijze brengt de groep een combinatie van muziek uit La Habana en Buenos Aires ten gehore in de Nederlandse theaters en concertzalen. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Tango Extremo een percussionist aan de bezetting toegevoegd, de legendarische Gerardo Rosales uit Venezuela.

Naast Havana zal er ook de Battle of the trios zijn waarin Tango Extremo de muzikale strijd aangaat met het Kaja Trio uit Zweden. Het Kaja Trio staat in eigen land bekend om hun moderne vertolking van Scandinavische folklore. Trio Tango Extremo zal op haar beurt de Zuid-Amerikaanse muziek inzetten als wapen.

Om deze avond nog leuker te maken is er ook ruimte voor de dansliefhebbers. Er zal een kleine dansvloer komen waar liefhebbers hun kunsten kunnen tonen. Ook de Salsa en Latin liefhebber komt aan zijn of haar trekken bij de swingende klanken die Tango Extremo speelt in het programma “Havana”.

"Een mooie avond voor zowel de luisteraar als de danser!”

www.tangoextremo.com