Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Nieuw Geluid

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Expeditie Panambí

GEBOUW | Verschillende prijzen

Totaalervaring: ontdekkingsreis door DNR met kunst, muziek, dans, theater.

Ga je mee op expeditie?Op de grens van Brazilië en Argentinië ligt het paradijs Panambí, één van de laatste ongerepte natuurgebieden waar mens, dier en plantenrijk in volledige harmonie met elkaar samenleven. De rivier is brandschoon, voor elke omgehakte boom wordt een nieuwe geplant en alleen bij overvloed worden dieren geconsumeerd. Panambí ligt dan ook goed afgeschermd van de op geld beluste buitenwereld en belagers worden doeltreffend geweerd. Maar de vraag is: voor hoe lang? Zal het onwrikbare geloof in de overlevingskracht van de natuur standhouden?Bij hoge uitzondering stellen de bewoners van Panambí op 1, 2 en 3 april hun leefgebied open, zodat je met eigen ogen en oren van de schoonheid van hun natuur en cultuur kunt genieten. Bereid je goed voor: stevige schoenen, proviand en een voorraad DEET zijn geen overbodige luxe op de tocht door de jungle die naar dit hemelrijk leidt.

Nieuw Geluid gaat samen met jou in Theater De Nieuwe Regentes op zoek naar de relatie tussen mens en natuur. Hierbij wordt het hele theater verkend en zowel voor als achter de schermen bespeeld. Centraal in deze expeditie staat de wereldpremière voor symfonisch blaasorkest van het orkestwerk Panambí van de Argentijnse componist Ginastera. Tijdens de jungletocht naar dit paradijs toe, wordt je verrast door bijzondere muzikaal theatrale acts, die je oren laten zien en je ogen laten luisteren. Na expeditie Panambí is je leven niet meer als voorheen!

Om het kwetsbare ecosysteem van Panambí zo min mogelijk te belasten is er een limiet op het aantal bezoekers. Daarnaast ga je in kleine groepen op expeditie onder leiding van een ervaren gids. Ben jij net zo’n avonturier als Nieuw Geluid? Boek dan snel een kaartje!

De voorbereidingen voor de expeditie zijn in volle gang. Via facebook houdt Nieuw Geluid je hiervan graag op de hoogte.

Kaarten bestellen

Entreekaarten:
Tarief I: €20,- Online | regulier tarief | €22,- (Op de dag zelf)
Tarief II: €15,-| studenten, scholieren, CJP
Tarief III: €10,| kinderen t/m 12 jaar, ooievaarspas