Let op: vanaf 1 juni gaat het theater beperkt open met proefvoorstellingen. Zodra het programma bekend is, vindt u hier meer informatie terug. Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Billie’s Roos

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988



Melchior

GROTE ZAAL | Kassa €10

Dansvoorstelling waarbij poëzie wordt verweven met bewegend lichaam in de ruimte.

Het project ‘Billie’s Roos – mythe en been in het Regentessekwartier brengt dichteres en dansmaker Billie Hanne naar Den Haag. Met lichaam en stem onderzoekt zij menselijke intimiteit en creëert zij uniek choreografisch en poëtisch werk. In haar stukken verankert mythe zich in fysieke realiteit en rijmt zij lyrische kracht met ritme.  

‘Wat kan ik doen?’, vroeg Melchior zich af. En ook wij zagen in dat het beter was dat hij zich wijdde aan zijn dahlia’s, zijn zeesterren collectie, zijn paarden en planten. Ik herinner me dat één van ons naar golven wees en dat een nieuwe dag begon.
Dit is een stuk van Wheelgod voor vier dansers dat, onder leiding van Billie Hanne, in de lente van 2015 in CLOUD in Den Haag werd gecreëerd.

Kaarten reserveren: stuur een email naar cloud.danslab@gmail.com

Link naar pagina Billie’s Roos op cloud website

Tekst en choreografie: Ilse van Haastrecht, Johnny Schoofs, Virág Dezső , Billie Hanne

directie en visie: Billie Hanne,

distributie en productie: G&B vzw

Billie’s Roos wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Den Haag, Prins Bernhard Cultuurfonds, Gravin van Bylandt stichting

MELCHIOR (trailer) from billie hanne on Vimeo.