Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Zomerfestival

Braderie door de hele Weimarstraat

Za 26 aug | vanaf 10:00 | GEBOUW | Gratis

Van álles te doen voor alle buurtbewoners, van piepjong tot heel oud.

Beleef de kleurrijke Weimarstraat tijdens het Zomerfestival Weimarstraat. Van begin tot het eind van de Weimarstraat staan ruim 100 kramen met leuke spullen, lekkere hapjes en van álles te doen voor alle buurtbewoners, van piepjong tot heel oud. Wat is er allemaal te doen bij DNR?
Strijk neer bij De Nieuwe Regentes voor een drankje in de Tearoom, bij mooi weer op het terras. Rondleiding
Nieuwsgierige mensen kunnen een kijkje nemen achter de schermen van het theater. Vanaf 12 uur is er ieder half uur een rondleiding door het bijzondere gebouw. Bezoek de kleedkamers van de artiesten, ontdek de oude washokjes van het vroegere badhuis en hoor verhalen over het rijke verleden van 'De Regentes'. Rondleidingen ieder half uur, vanaf 12:00 uur tot 17:00 uur.
Kosten: gratis!
Informatie staat op het bord buiten.
Duur: plm. 45 minuten.