Sagen & Legenden

Eindvoorstelling New Dance Center

GROTE ZAAL | Via gezelschap

Leerlingen van New Dance Center geven een acte de presence.

Leerlingen van New Dance Center in de leeftijd van 4 - 70 jaar geven acte de presence in modern, flying floor, klassiek, modern jazz, street funk, jazz, hiphop, afrikaans & buikdans. Een afwisselend, wonderschoon & tegelijk spetterend programma voor jong en oud. De inspiratiebron van alle choreografieen ligt in mythes, sages en legendes.

Met choreografie├źn van Joan van der Mast, Agnes Philipsen, Anouk Sergo, Janine Damen, Ellis Dobber, Brigitte Autin, Simone Heijlo, Viridiana Hernandez, Tjarda van Straten, Mienke Zandleven & Mary Hong.

Kaarten voor vroege vogels E 15,00 volwassenen / E 10,00 jeugd (t/m 17 jaar)
Vanaf 17 mei: E 17,50 / E12,50
Kaarten www.newdancecenter.nl