Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Sagen & Legenden

Eindvoorstelling New Dance Center

GROTE ZAAL | Via gezelschap

Leerlingen van New Dance Center geven een acte de presence.

Leerlingen van New Dance Center in de leeftijd van 4 - 70 jaar geven acte de presence in modern, flying floor, klassiek, modern jazz, street funk, jazz, hiphop, afrikaans & buikdans. Een afwisselend, wonderschoon & tegelijk spetterend programma voor jong en oud. De inspiratiebron van alle choreografieen ligt in mythes, sages en legendes.Met choreografieën van Joan van der Mast, Agnes Philipsen, Anouk Sergo, Janine Damen, Ellis Dobber, Brigitte Autin, Simone Heijlo, Viridiana Hernandez, Tjarda van Straten, Mienke Zandleven & Mary Hong.

Kaarten voor vroege vogels E 15,00 volwassenen / E 10,00 jeugd (t/m 17 jaar)
Vanaf 17 mei: E 17,50 / E12,50
Kaarten www.newdancecenter.nl