Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Ukkieconcert met extra's!

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Speciaal voor peuters en hun ouders

KETELHUIS | Online €6 | Kassa €7

In een optocht gaan we op ontdekkingsreis door de wereld van klanken.

Wegens de overweldigende belangstelling willen wij ons beperken tot 1 begeleider per ukkie.

Kom naar het laatste Ukkieconcert van dit seizoen, het wordt een feest! Na afloop van het concert is er een markt speciaal voor de kleintjes met o.a.: 
Een tweedehandskleding ruiltafel, kleding en een naaiworkshop van Anouck met designs van Maaike Boot, Frankey Sue (uit de Weimarstraat), vouchers voor BLOOM, muziekinstrumenten voor kinderen van Tutti Timbri.

Een feest voor kind en ouder. In een optocht gaan we op ontdekkingsreis door de wereld van klanken: grappig, vrolijk, soms onbekend en spannend. We zingen, spelen en bewegen. Als we moe worden luisteren we liggend op kussens naar muziek tot de optocht weer terug gaat. Je gelooft je oren niet!

Kinderen in de crècheleeftijd vinden muziek fantastisch. Voor de grote kinderen die al kunnen staan en lopen hebben we dans, spel en muziekonderdelen die aansluiten bij de ontwikkeling van het kind. Ze zijn met muziek bezig, maar leren ondertussen nieuwe woorden, verhalen en breiden hun fysieke mogelijkheden uit. Voor ieder ukkie is er wel een stukkie!

Ukkieconcerten worden verzorgd door Club Ghazal i.s.m. De Nieuwe Regentes. Voor ouders en verzorgers is de toegang gratis.