Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

DNR Expositie

Bevroren Tijd door Tessa Veldhorst

TEAROOM | GRATIS

Hapjes drankjes, live muziek, dans- en theater performances & expo-loterij!

De tentoonstelling 'Bevroren Tijd' van fotografe en vormgever Tessa Veldhorst bestaat uit 5 series fotografische experimenten: van wervelende inktdruppels tot intense portretten, van dansers bevroren in beweging tot caleidoscopische manipulaties.

Tessa wordt gedreven door nieuwsgierigheid. In haar fotografie zoekt zij naar betekenisvolle momenten, een voortdurend aftasten van de mogelijkheden van fotografie en nabewerking, met kleurrijke en vaak onverwachte resultaten. Zij heeft een visuele radar en zou soms willen dat haar oog een camera was.

Vanaf de start in 2013 is Tessa bij theater De Nieuwe Regentes betrokken als vormgever en zij voelt zich verbonden met het pand. Veel van het geëxposeerde werk is hier geschoten. Het theater is daarom dé beste plek voor haar eerste expositie. 19 aug-30 sep 2016.