Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Festival De Betovering

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Onbekend Land | Het Houten Huis i.s.m. oorkaan en Noordland Visual theatre

GROTE ZAAL | Online €6 | Kassa €6

Over het overwinteren van eenzaamheid en over ergens anders dan thuis zijn.

Onbekend Land  6+ 

Over het overwinteren van eenzaamheid

Na een lange reis zet ze met een plof haar koffers op de ijzige bergtop. Het is hier wit en glibberig. Dit is haar nieuwe thuis, maar alles is hier anders. Een grote luchtbel bezorgt de post. Eigenaardige buren varen op de rug van een groot zeedier naar haar toe om kennis te komen maken. Onder de sneeuw schijnen lichtjes en klinkt er vreemde muziek.
Langzaam ontdekt ze hoe alles werkt in dit onbekende land, maar als ze haar koffer open maakt stromen heimwee en herinneringen naar buiten...

Samen met Oorkaan en Nordland Visual Theatre (NO) neemt Het Houten Huis je opnieuw mee in een wereld vol livemuziek en verbazingwekkende beelden.

Grenzeloos slapen
Het Houten Huis verzamelt samen met Oorkaan en Nordland Visual Theatre, slaapliedjes uit alle windstreken en landen in alle dialecten en moedertalen. Daar hebben ze jouw hulp bij nodig! Welk slaapliedje wordt er voor jou gezongen? Welk lied zongen je opa en oma voor hun kinderen? Laat het horen via de interactieve wereldkaart op onbekendland.org. Je kunt je lied opnemen bij ons in de foyer voor en na de voorstelling, maar ook thuis via je telefoon of computer. Met alle verzamelde liedjes probeert Het Houten Huis één grenzeloos slaaplied te creëren dat voor iedereen herkenbaar klinkt en alle mensen ter wereld in slaap wiegt. 

Concept Elien van den Hoek & Inez de Bruijn Regie Elien van den Hoek & Gienke Deuten Regieassistent Frederieke Vermeulen Spel Inez de Bruijn Muziek & Spel Radek Fedyk, Martin Franke & Raimund Groß Decorontwerp & rekwisiten Marlies Schot Kostuums & pop-ups Freja Roelofs & André Kok Lichtontwerp Desiree van Gelderen Dramaturgie Preben Faye-Schjøll Muzikale dramaturgie Caecilia Thunnissen Decorbouw Douwe Ket Techniek Gerrit Schilp, Roy Vermeer/Tjarko van Heese/René Groeneveld Productie Ruben Bosch Projectie Inez de Bruijn & Elien van den Hoek Grafisch ontwerp Jobbe Holtes Teaser & foto's Ilja Lammers Met dank aan Geir-Ove Andersen, Elisabeth Belsvik, Ing Randi Johansen, Tim Lucassen, Jan Erik Skarby, Anne Sørfjell, Douwe Hibma, PeerGrouP