Festival De Betovering - UITVERKOCHT

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Peuterdans (2+) | Door Florence Rapati

STUDIO | Online €6 | Kassa €6

Dansen, springen en vrij bewegen voor de allerkleinsten. Doe gezellig mee!

Peuterdans is voor jongens en meisjes vanaf 2 tot en met 4 jaar. Zij kunnen op vrolijke muziek dansen, springen en vrij bewegen, nieuwe pasjes leren en er is genoeg ruimte voor fantasie en ideeën. Doe gezellig mee! Door de inspirerende muziek kunnen de kinderen werken aan algemene dansvorming en motoriek.

Florence Rapatiis sinds 2008 afgestudeerd als klassiek balletdanseres aan de Nationale Ballet Academie. Inmiddels is ze alweer acht jaar werkzaam als freelance klassiek danseres. Florence begon twee jaar na haar afstuderen en het behalen van haar pedagogiek en didactiek ook met lesgeven. 

Van professionals en jongere studenten in opleiding, ging ze langzaam ook op middelbare- en basisscholen lesgeven waardoor ze de ervaring opdeed om twee jaar geleden ook met kleine kinderen te werken.

NB
Peuters én volwassenen moeten een kaartje kopen, maar één ouder/verzorger per kind mag als begeleiding gratis mee naar binnen.