Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Workshop City of Sounds

Welke geluiden hoor jij in de stad?

STUDIO | GRATIS

Doe mee met de workshop!

Muziekgroep Slagwerk Den Haag is heel benieuwd hoe onze stad nu eigenlijk klinkt.. Daarbij dagen zij jou uit! Help ze mee met het verzamelen van geluiden en doe mee aan City of Sounds: een Haags project voor en door kinderen.WorkshopTijdens de gratis workshop in Theater De Nieuwe Regentes ga je samen met een slagwerker aan de slag met geluiden uit jouw omgeving. Denk aan trams, schreeuwende buren of een skateboard dat over de stoep scheurt. Alle geluiden bij elkaar… worden ineens muziek! Je leert een compositie te maken, die daarna terug te luisteren is op de website www.cityofsounds.nl.Tijden 17.00, 18.00 en 19.00 uurZelf geluiden uploaden?Je kunt ook zelf samples opnemen en uploaden op de website. Maak daarbij kans op het winnen van een GoPro action camera!Ga voor meer informatie, andere workshop locaties en aanmelden voor workshops naar www.cityofsounds.nl.