Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Cutting Edge Jazzfestival – Experience Jazz!

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Met o.a. Eric Vloeimans’ Gatecrash, Van Binsbergen Playstation.

GEBOUW | Online €20 | Kassa €22

Een beleving met literatuur, dans, film, beeldende kunst, jazzfood en veel muziek!

Op zaterdag 12 november strijkt het Cutting Edge Jazzfestival neer in Theater De Nieuwe Regentes. Een zintuiglijke beleving met literatuur, dans, film, beeldende kunst, jazzfood en natuurlijk heel veel muziek.

Duik deze editie mee in de wereld van avontuurlijke jazznamen, waan je in een Amerikaanse Jazzclub uit de eerste helft van de vorige eeuw, laat je al liggend meevoeren op de bezwerende klanken van wereldmuziek, dompel je onder in een speciale mix van jazz met literatuur, droom weg tijdens DNR filmclub, Toon je kunsten in een dansworkshop, vergaap je aan de beelden van Haagse muziekfotografen, ontmoet de pop-up artiesten, proef het Cutting Edge Jazzfood en ontdek het jonge jazztalent van nu.

Het programma is bijna compleet: Eric Vloeimans' Gatecrash, Van Binsbergen Playstation, Wil Boesten 'Grond' ft. Teus Nobel, Alexander van Popta & Jeroen Vierdag, Ikarai, Jérôme Meyer & Gulli Gudmundsson (dansworkshop), Jeroen van Vliet - pianosolo, Miguel Sucasas Quartet, Rugile Daujotaite (ligconcert), studenten Koninklijk Conservatorium, Jazzschool Den Haag, Jazz Poetry met Alexander Franken en Max Lerou.

Over het Cutting Edge Jazzfestival
Het Cutting Edge Jazzfestival werd voor het eerst gehouden in 2013 en verkent zowel de grenzen van de jazz als de stadsgrenzen. Na drie succesvolle edities in Theater Dakota in Escamp wordt het hoog tijd dat ook Segbroek kennis maakt met dit festival. Het programma van deze festivaleditie is door ProJazz speciaal ontwikkeld voor en in samenwerking met Theater De Nieuwe Regentes.

Voor de workshop van Jérôme Meyer is vooraf aanmelden verplicht. Stuur een email naar info@projazz.nl met als onderwerp "dansworkshop Cutting Edge". Vermeld in de email je naam, achternaam en telefoonnummer. Je ontvangt van ons een bevestiging. Het aantal deelnemers is beperkt!

In de Tearoom worden tijdens het festival hapjes geserveerd. Voor maaltijden verwijzen wij graag naar de vele leuke eettentjes en restaurantjes in (de omgeving van) de Weimarstraat. 

Deur open om 15.15 uur.

Kijk voor meer informatie over het festival op: 
http://www.projazz.nl/cutting-edge/evenementcutting-edge-2016-experience-jazz/