Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Haagse Spot - Geannuleerd

Durf jij het aan, front row bij het try-out podium?

KETELHUIS | Online €12,50 | Kassa €14,50

Try-outpodium voor beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers.

Met een dynamische programmering van vier artiesten in verschillende disciplines, kun jij als 'Spotter' elke derde dinsdag van de maand talent en ongeslepen rauw materiaal van de beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers zien. 

Als je ze later terugziet ergens in het land of op t.v. kun je zeggen: 'Ik was erbij in De Nieuwe Regentes'! 

Tijdens deze editie zie je:

Pieter van Breevoort
Pieter is naast stand-up comedian ook natuurkundige en adviseert overheden op het gebied van klimaatbeleid. Hij speelde op verschillende festivals en stond hij in de finale van het Utrecht Kleinkunst Festival met het duo Dominee- & Dokterszn. Dit jaar won hij de juryprijs van de Utrechtse Comedyhuis Comedy Competitie en speelde op het Utrecht International Comedy Festival. Op het podium vertelt hij graag over taal, reflectie en zelfbewustzijn onder het mom: weet wat je zegt. 

Emmelie Zipson 
Emmelie is een veelzijdige speelster, verteller en zangeres. Haar kleinkunst /muziektheater achtergrond brachten haar op de meest uiteenlopende podia. Sinds 2007 maakt, schrijft en speelt zij haar eigen solotheatervoorstellingen, een combinatie van kleinkunst en muziektheater. Ze heeft inmiddels vier solo programma’s op haar naam staan waarmee ze door Nederland heeft opgetreden.  In haar voorstellingen neemt ze het publiek op de hak en spreidt haar welbespraaktheid in meerdere talen ten toon. Ze is een rasverteller en heeft een sterke persoonlijkheid. Voor haar nieuwe voorstelling 'Zipson solo’ werktitel onderzoekt zij waarom ze zo verslaafd aan Contact is en in wat voor vreemde, gênante situaties zij hierdoor belandt. 

Maarten Ebbers
Maarten is een jongen, een gewone jongen. Waar er wel meer van zijn. Je kent ze wel. Brilletje, buikje, blonde haren, scheve tanden: aardige gast. Maar dan pakt hij zijn gitaar en scheurt en jankt en verleidt, monden zakken open en billen schuiven langzaam naar de puntjes van de stoelen. Maarten zingt, preekt en betoverd. Dit is te muzikaal om cabaret te zijn. Maar voor een muzikant is Maarten dan wel weer errùg grappig. 

Frédérique Arnold
In De Levensgenieter grijpt Frédérique Arnold naar herinneringen, voorwerpen en de mensen om haar heen, op zoek naar een groots en meeslepend leven. Een zelfgeschreven solo waarin Frédérique ontroert, inspireert en prikkelt met zang en gesproken woord om (de) liefde te vinden en haar onzekerheid te overwinnen.

Frédérique Arnold (1990) kwam als Brabantse naar Amsterdam om de bachelor en master Theaterwetenschap te studeren. Naast haar theoretische studie heeft ze zich ook op de planken ontwikkeld. Haar roots liggen in musical, zo volgde zij lessen aan de MusicAllFactory in Tilburg. De laatste jaren heeft ze zich meer gericht op kleinkunst en volgde ze een deeltijdopleiding aan de Koningstheaterakademie in Den Bosch. Ze stond o.a. in de halve finale van het 28ste Groninger Studenten Cabaret Festival, en stond ze in de finale van het Schager Cabaret Festival 2015. Ze won de Persoonlijkheidsprijs bij het Utrechts Cabaret Festival.