Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Lejo speelt ‘Hands up!’ in kerstsfeer

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Vrolijke familievoorstelling (3+)

GROTE ZAAL | Online €8 | Kassa €9

Met zijn handen tovert poppenspeler Lejo vreemde wezens tevoorschijn.

Eén keertje eerder speelde Lejo met zijn vrolijke familievoorstelling ‘Hands up!’ in dit theater, maar niet eerder zó vlak voor de Kerstdagen. Speciaal voor de gezellige decembermaand met de naderende winterse feestdagen, doen de vingerpoppetjes van Lejo hun uiterste best om u op subtiele wijze te verrassen…èn vooral te plezieren!

Lejo is dat vingerpoppetje met die oogjes. Hij is wereldberoemd geworden door zijn voorstellingen en natuurlijk door zijn filmpjes op televisie, in Sesamstraat.

Je zou echt vermoeden dat zijn voorstelling gespeeld wordt door twee mensen, maar Lejo speelt louter met zijn tien vingers en een grote voorraad houten ogen. Met zijn handen tovert poppenspeler Lejo allerlei vreemde wezens tevoorschijn. Allemaal hebben ze hun eigen karakters en eigenaardigheden. In de handen van de speler veranderen twee witte balletjes en een stipje zwarte verf in de snuit van een blaffende buldog, stuntelige tapdansers, een monster, een fladderende vogel, een dirigent met een kinderkoor en soms een inktvis die door het theater zweeft.

Deze familievoorstelling die van begin tot eind onafgebroken boeit is voor iedereen van 3 jaar en ouder en mag je niet missen!

en... Na afloop van de voorstelling mag iedereen Lejo oogjes maken!

Spel/idee: Leo Petersen

Website: www.lejo.nl