Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Flamenco Biënnale Festival - UITVERKOCHT

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Flamenco workshop- Zzoniquete

KETELHUIS | Gratis (wel graag reserveren)

Warm op voor de voorstelling en kom in het flamencogevoel!

Voorafgaand aan de voorstelling van Casa Iberica kun je je alvast onderdompelen in de flamenco tijdens de workshop voor beginners in het Ketelhuis. Samen met flamencodanseres Antje Herber duik je in de soniquete (de typische flamencoswing). Je leert de flamencoritmes klappen, je zet je eerste danspasjes en zingt zelfs een stukje mee. De workshop wordt live begeleidt op gitaar en duurt ongeveer een uur. Zo kom je helemaal in het flamencogevoel!-Workshop is inbegrepen bij de avondvoorstelling en in verband met beperkte capaciteit graag reserveren via de "Kaarten bestellen" knop.