Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Klassiek in 't Ketelhuis

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Zondagochtendconcert met brunch na afloop

Zo 18 feb | 11:00 | KETELHUIS | Online €20 | Kassa €22 incl. brunch

Viool-gitaarduo Le Coultre & Van Hees. Veelzijdig programma, van Bach tot Piazzolla.

Klassiek in ‘t Ketelhuis is een klassieke concertserie met topmusici uit het Nederlandse muziekleven die in de intieme setting van het Ketelhuis hun kunsten verklanken. De perfecte sfeer en akoestiek voor kamermuziek van internationale allure.

Viool-gitaarduo Le Coultre & Van Hees staat voor expressief en meeslepend spel. Met een veelzijdig programma, van Bach tot Piazzolla, nemen zij het publiek mee op muzikale ontdekkingsreis. En niet alleen de muzikale honger wordt gestild: de heerlijke brunch na afloop is inbegrepen! Deze wordt verzorgd door Phuong & Sophie.

Biografie Duo LeCoultre&VanHees
Duo LeCoultre&VanHees bestaat uit violiste Floor Le Coultre (Groningen, 1990) en gitarist Martin van Hees (Groningen, 1990). Zij ontmoetten elkaar op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar zij beiden excelleerden in hun studie. Floor slaagde voor haar Masterstudie met een 9,5 en onderscheiding voor haar meeslepende spel. Zij soleerde bij verschillende orkesten en won prijzen bij het Prinses Christina Concours en het Davina van Wely vioolconcours. Zij gaf concerten in China, toerde door Zuid Amerika en Europa. Martin slaagde voor zijn Masterstudie met een 9 en onderscheiding voor zijn bijdrage aan de hedendaagse muziek. Hij soleerde bij het Atheneum Kamer Orkest en won verschillende prijzen op nationale en internationale gitaar concoursen. De Gitarist gaf solo concerten in India, Thailand, Griekenland en West-Europa. Sinds 2014 is duo LeCoultre&VanHees een vast duo die speelde op verschillende kamermuziek festivals en tijdens het Grachtenfestival in Amsterdam. Het expressieve en meeslepende spel van het duo is kenmerkend voor hun concerten.

De Riboet Verhalenkast komt 18 februari in Theater De Nieuwe Regentes verhalen verzamelen met als onderwerp 'De Zee' in het kader van ‘Feest aan Zee’. Bezoekers van Klassiek in ’t Ketelhuis, festival MAWWAL en Verreck Konkreet worden uitgenodigd hun persoonlijke verhaal te delen. Maar gewoon even het theater binnenlopen en je verhaal vertellen kan natuurlijk ook. Alle zeeverhalen komen uiteindelijk samen in een tentoonstelling in het Haags Historisch Museum ‘Van Kuren tot Kitesurfen’ (29/6 tot 11/11).