Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

YMCA Gospel Choir

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Het koor viert zijn 35-jarig jubileum en CD release 'Come Closer'

GROTE ZAAL | Online €13,50

Let op: dit concert is uitverkocht.

Op zaterdag 18 februari 2017 geeft het YMCA Gospel Choir uit Scheveningen 2 concerten in theater de Nieuwe Regentes. Met gastoptredens van Jordan Roy en Arie Spaans & Eli ’t Hart. Met deze concerten viert het koor zijn 35-jarig jubileum en de release van de CD 'Come Closer'. Kom en geniet van een geweldig gospel koor in een akoestische setting!YMCA Gospel Choir
De stijl van het YMCA Gospel Choir is contemporary gospel, oftewel eigentijdse gospelmuziek. Op het repertoire staan nummers van onder anderen Paul Baloche, Steven Curtis Chapman en Kirk Franklin.
Het koor telt ongeveer 60 leden en een getalenteerde band. Dit alles onder de muzikale en creatieve leiding van dirigent Rob Buis. Het koor, de band en de dirigent weten er steeds weer een muzikaal feest van te maken. Jordan Roy
Jordan Roy is bekend van de popgroep Adlicious. Deze popgroep brak een aantal jaar geleden door na deelname aan de X-factor. Met de popgroep reizen ze de wereld rond voor verschillende soorten optredens. Jordy werkt daarnaast met grote passie als vocal coach en heeft een eigen koor opgericht in zijn woonplaats Hoogvliet. Op dit moment is hij kandidaat bij The Voice of Holland 2016 en heeft hij een geweldige blind auditie gedaan.Arie Spaans vormt samen met Eli 't Hart de band Das Echo. Eli en Arie kennen elkaar al 20 jaar en hebben veel samen gemusiceerd. Arie is een bekende songwriter in Den Haag en schreef o.a. voor de bands Suburbs en Naked. Eli was gedurende enkele jaren de toetsenist van de rockband Suburbs. Met Das Echo (vernoemd naar een lied van Schubert) spelen Eli en Arie nummers waarbij rock en klassieke muziek elkaar ontmoeten.