Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Haagse Spot

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Durf jij het aan, front row bij het try-out podium?

KETELHUIS | Online €12,50 | Kassa €14,50

Try-outpodium voor beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers.

Met een dynamische programmering van vier artiesten in verschillende disciplines, kun jij als 'Spotter' elke derde dinsdag van de maand talent en ongeslepen rauw materiaal van de beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers zien. 

Als je ze later terugziet ergens in het land of op t.v. kun je zeggen: 'Ik was erbij in De Nieuwe Regentes'! 

 

Pieter van Breevoort
Pieter is naast stand-up comedian ook natuurkundige en adviseert overheden op het gebied van klimaatbeleid. Hij speelde op verschillende festivals en stond hij in de finale van het Utrecht Kleinkunst Festival met het duo Dominee- & Dokterszn. Dit jaar won hij de juryprijs van de Utrechtse Comedyhuis Comedy Competitie en speelde op het Utrecht International Comedy Festival. Op het podium vertelt hij graag over taal, reflectie en zelfbewustzijn onder het mom: weet wat je zegt. 

 

 

Frédérique Arnold
In De Levensgenieter grijpt Frédérique Arnold (1990) naar herinneringen, voorwerpen en de mensen om haar heen, op zoek naar een groots en meeslepend leven. Een zelfgeschreven solo waarin Frédérique ontroert, inspireert en prikkelt met zang en gesproken woord om (de) liefde te vinden en haar onzekerheid te overwinnen. De laatste jaren heeft ze zich meer gericht op kleinkunst. Ze stond o.a. in de halve finale van het 28ste Groninger Studenten Cabaret Festival, en stond ze in de finale van het Schager Cabaret Festival 2015. Ze won de Persoonlijkheidsprijs bij het Utrechts Cabaret Festival


Paul Westra
In het dagelijks leven heeft Paul Westra een kantoorbaan. Enkele jaren geleden was Paul op zoek naar een (nieuwe) hobby. Na het volgen van diverse cabaret- en comedycursussen, is Paul tegenwoordig regelmatig te vinden in theaters en cafés. “Je kunt dus wel zeggen dat de hobby aardig uit de hand is gelopen."

 

 

 

Marco Lopes
Marco Lopes (Den Haag) is cabaretier, theatermaker en acteur. Hij studeerde af in 2015 aan de Koningstheateracademie in Den Bosch met zijn voorstelling ‘Saudade’. In 2015 won Marco de juryprijs tijdens het Comedyhuis Comedy Competitie en in 2016 stond hij in de finale van het VARA Leids Cabaret Festival. Momenteel is hij bezig met zijn eerste avondvullende programma “Moedt". Hierin gaat hij op zoek naar de man in zichzelf, maar ook op zoek naar zijn identiteit, kan hij voldoen aan de dingen die er van hem verwacht worden, en moet dit?

Jury Leids Cabaret Festival: “Hij maakt indruk met subtiel spel en een tegelijk charismatische en charmante uitstraling. Dit is een cabaretier om de komende jaren te blijven volgen."