Let op: vanaf 1 juni gaat het theater beperkt open met proefvoorstellingen. Zodra het programma bekend is, vindt u hier meer informatie terug. Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Klassiek in ‘t Ketelhuis

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Met Duo Verzaro

KETELHUIS | Online €20 | Kassa €22

Een sfeervolle zondagochtend concertserie met brunch na afloop.

Klassiek in ‘t Ketelhuis is een klassieke concertserie met topmusici uit het Nederlandse muziekleven die in de intieme setting van het Ketelhuis hun kunsten verklanken. De perfecte sfeer en akoestiek voor kamermuziek van internationaal allure. Met brunch na afloop!

Duo Verzaro
Karel Bredenhorst - Cello
Simon Callaghan – Piano
www.duoverzaro.com

Het is niet verwonderlijk dat veel componisten gefascineerd zijn door de warme en sonore klank van de cello. Nieuwe technieken, zoals de duimpositie in de 17e eeuw, waren een inspiratie voor veel componisten, van Beethoven tot Rachmaninov. Op dit moment heeft het cello-piano duo een rijk repertoire van klassieke, romantische en moderne sonates; veeleisend en virtuoos voor beide instrumenten. 

Sinds 3 jaar maken deze twee topmusici furore op diverse festivals in Italië en Groot-Brittanië. Het jonge Duo Verzaro, bestaande uit Steinway Artist Simon Callaghan (Londen) en cellist Karel Bredenhorst (Den Haag), verkennen het romantische duo-repertoire in een virtuoos programma van een uur.