Thijs Borsten daagt uit!

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Met Nathalie Makoma & Levi Silvanie

GROTE ZAAL | Online €15 | Kassa €17

Thijs daagt (inter)nationale artiesten uit om muzikale grenzen te verleggen.

Grenzen verleggen. Uit je hok. Buiten je comfort zone. Dat is Thijs Borsten Daagt Uit. Gastheer pianist Thijs Borsten daagt gelauwerde artiesten uit de confrontatie aan te gaan. Met elkaar en met zichzelf. De tweede uitdaging van de serie bestaat uit:Nathalie Makoma & Levi Silvanie
Een zangeres met Afrikaanse roots die als een diva over het podium kan heersen. Hoe houdt die zich staande tegen een Antilliaanse zanger die nog altijd in Willemstad het Caribische nachtleven van tropische klanken voorziet?Ieder seizoen is het voor Thijs een hele uitdaging om geschikte artiesten aan elkaar te koppelen. Buiten dat artiesten een hoog muzikaal niveau moeten hebben is het ook heel belangrijk dat ze authentiek zijn. Tijdens deze zoektocht werd hij getipt op deze twee fantastische artiesten. Levi is een jonge singer-songwriter met een heerlijke stem en timing, die ook nog heel fijn gitaar speelt. Nathalie is een en al power met een schitterende stem. Thijs kijkt er nu al naar uit hoe dit wonderlijke duo elkaar gaat uitdagen op het podium. Nathalie Makoma (Kinshasa (DR Congo), 1982) is een podiumdier met een verhaal. In Nederland kennen we haar nog van de zinderende Idols finale waarin ze uiteindelijk tweede werd. Maar Nathalie is meer dan die energieke diva met de onnavolgbare stem. Tegelijkertijd is ze een ingetogen, haast verlegen persoonlijkheid. Pas op het podium verandert ze in iemand die alles durft. Nathalie Makoma wordt geboren in Kinshasa (DR Congo) als jongste telg in een gezin met zes kinderen Levi Silvanie  (Willemstad, 1986) groeide als echte Antilliaan op met gospel en jazz muziek. Hij was al op zijn twaalfde de vaste drummer van Duo Gleva. Sindsdien toert hij met zijn ouders door het Caribisch gebied. Sinds 2002 woont hij weer in Willemstad om zelf muziek te kunnen schrijven en zijn gevoelens om te zetten in Caribische klanken.Hier onder zie je voorproefje van De Uitdaging met Nathalie Makoma en Levi Silvanie: