Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Haagse Spot

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Durf jij het aan, front row bij het try-out podium?

KETELHUIS | Online €12,50 | Kassa €14,50

Try-outpodium voor beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers.

Met een dynamische programmering van vier artiesten in verschillende disciplines, kun jij als 'Spotter' elke derde dinsdag van de maand talent en ongeslepen rauw materiaal van de beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers zien. 

Als je ze later terugziet ergens in het land of op t.v. kun je zeggen: 'Ik was erbij in De Nieuwe Regentes'! 

De Haagse Spot 18 april 2017

Isabel Nolte
IS ONDERWEG MET CHARDONNAY
Isabel staat op straat. Een halve fles Chardonnay in haar hand; de andere fles is leeg in een brievenbus beland. Totale stilstand. Hoe is ze hier gekomen? Van schoonmonsters en boze wolven, van pruimenfeesten, xtc en Chardonnay aan zee. Een meisje, en paar gitaren en een koffer vol verhalen: Isabel is onderweg. Op zoek naar liefde; op zoek naar een plek in dit land, waar ze niet geboren is.
Van de studie Psychologie is niet veel overgebleven, behalve een onwrikbaar geloof in het goeie van de mens. Maar dat wordt tijdens haar reis behoorlijk op de proef gesteld: Bizarre ontmoetingen, humorvolle conclusies en een eigenwijs en soms ongelofelijk verhaal: Dat is ONDERWEG. Haar eerste avondvullende theatervoorstelling in de Nederlandse theaters in 2016/17.

Check ook haar website: www.isabelnolte.com

Jasper Smit
SCHAAMTELOOS EERLIJK
Jasper Smit (finalist Cameretten 2015/16) speelt liedjes over hele dikke vrienden, gemiste bussen, katten, en passen op de jassen terwijl iedereen danst. Met een grote glimlach gooit hij bommetjes in liedjes-vorm: vaak grappig, altijd schurend, schaamteloos eerlijk. Volgens de Volkskrant: "Zanger van scherpe en grappige liedjes, waarbij hij zichzelf zeer kundig op de gitaar begeleidt."

"Hilariteit en ontroering gaan hand in hand, en zowel qua mimiek als tekstueel bespeelt de ervaren Jasper met gemak het podium en publiek. Jasper kan remmen en gas geven. Hij durft stiltes te laten vallen, om uiteindelijk (...) publiek en jury in te pakken." - Jury Cameretten Festival

Check ook zijn website: www.jasperzelf.nl
Fotograaf Jasper Smit: Hans Dunlop

Simone van Klaveren
ZIJ IS GEWOON ZO
Met vuur en overtuiging brengt Simone van Klaveren haar onderwerpen en inzichten ten tonele. Een dame met een echte persoonlijkheid, neemt risico’s en mijdt niets. Haar liedjes zingt ze overtuigend. Een vrije geest en persoonlijkheid met een grote betrokkenheid bij menselijkheid. Wars van alle hypocrisie staat ze met haar thematieken kaarsrecht in het midden van de tijdgeest, het persoonlijke verhaal uitvergroot, invoelbaar en toegankelijk, en zo actueel als het maar kan. Simone speelt in de Haagse Spot een gedeelte uit haar voorstelling “Zo ben ik”.

Check ook haar website www.theatersimonie.nl

Jeroen Coelen
DE BOTTE WAARHEID
Na slechts een paar maanden op de arbeidsmarkt realiseerde Jeroen (25) zich dat hij van werken nooit gelukkig zou worden. Hij pakte een los eindje op wat sinds zijn middelbare schooltijd was blijven liggen en probeert daar nu iets aan vast te knopen. Ook al is hij pas een half jaar aan de gang lijkt hij iets op het spoor te zijn. Het combineren van narigheden in de wereld met alledaagse dingen uit zijn leven geven een confronterend beschouwend perspectief. Jeroen staat 22 april in de halve finale van Amsterdams Studenten Cabaret Festival.

Janneke Bijl
GEEN FILOSOFIEBOEK MEER NODIG
Janneke de Bijl studeerde af in de filosofie met een hele serieuze scriptie over humor. Omdat ze dat zelf ook nogal tegenstrijdig vond, begon ze daarna aan Theateropleiding Selma Susanna in Amsterdam. Daar maakte Sanne Wallis de Vries haar enthousiast voor stand-up comedy. In 2012 studeerde ze cum laude af en een tijdje later deed ze succesvol auditie bij Comedytrain, waar ze sinds 2016 vast lid is. Sindsdien heeft ze geen filosofieboek meer nodig gehad: dat het leven zinloos is, verwerkt ze nu op het podium.

Janneke heeft een eigen website en een blog genaamd www.hogeverwachtingen.nl.
Fotograaf Janneke de Bijl: Maarten Corbijn