Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

DNR Bluesclub

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Dennis Wijmer en Blues BV

GROTE ZAAL | Online €5 | Kassa €6

Dampende bluesritmes en een versleten dansvloer!

Dennis Wijmer
Dennis Wijmer begint om 20.30 uur. Dennis Wijmer brengt zijn nieuwe programma:
"Dwaalsporen/Een sloeber op de bluestoer".
Wat kun je deze avond van ons Haagse fenomeen verwachten?
Live-tekenen en gloednieuwe, zelfs enkele nog te verzinnen, bij voorbaat onvergetelijke bluesliederen. Sommige songs verwacht hij met Blues BV ten gehore te brengen.
Wie dwaalt met Dennis mee in liederen als "Ik heb de blues van mijn tenen tot mijn kruin? Onder het motto "de blues goed voor u" zal Dennis je weer op onnavolgbare wijze met zijn lief en leed vermaken."

Blues BV
Blues BV begint om 22.00 uur.
Blues BV is een band die de blues op geheel eigen wijze benadert. De ritmesectie met Dries de Regt en Peter Wassenaar op bas laat je horen hoe inventief de fundering van een bluesband kan zijn. Toetsenist Roy Romijn vult dit aan met een swingend pianospel, waarbij niemand stil kan blijven staan. De gitaarsolo’s van John Baltus zijn meeslepend en raken nogal eens de gevoelige snaar. Ewald Sittrop is de zanger en daarmee ook de frontman van de band. Met zijn rauwe stemgeluid en geheel eigen benadering van de blues weet hij het publiek te vangen.

Meer informatie: https://www.facebook.com/events/1608029849250728/