Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Festival 2 Turven Hoog

Nestenbouwers | Interactieve installatie (2+)

HET DIEPE | Gratis

Bouw een gezellig nestje van een kartonnen doos.

Installatie - NESTENBOUWERS
Rachel de Boer - Floating Media (Floating Kids)
Vanaf 2 jaar en met ouders/ begeleiders
Bouw met je ouders een gezellig nestje van een kartonnen doos!Bouw samen met je ouders van een grote kartonnen doos een mooi, spannend en gezellig nestje. Deze nestjes of huisjes vormen samen het NestenBouwersDorp. Daarna heerlijk samen spelen in je nestje!. Ontdek bijvoorbeeld de mogelijkheden van licht en schaduw en speel een schimmenspel. Kom gewoon binnenlopen!Een uur vóór en een uur na de voorstellingen van 2 Turven Hoog is Rachel aanwezig om de kleintjes en ouders/begeleiders wegwijs te maken.