Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Festival 2 Turven Hoog

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988



Walvisjong | Simone de Jong (2+)

GROTE ZAAL | Online €6 | Kassa €7

Muzikale beeldende voorstelling over de band tussen een meisje en een walvis.

Er is een meisje dat aan het strand woont. Op een dag vindt ze een walvis. Hij ligt alleen op het strand, net als het meisje. Het meisje zorgt voor hem, neemt hem mee, vermaakt hem. Ze zijn samen, ze zingen van de zee. Want walvis moet terug.WalvisJong is de nieuwste voorstelling van regisseur Simone de Jong (Kluizelaar, Eiland) voor kinderen vanaf 2 jaar. WalvisJong is een muzikale beeldende voorstelling over de wonderlijke verbintenis tussen een kind en een walvis. Ze vinden elkaar in bijna het enige dat mensen én walvissen kunnen: zingen...Concept & regie: Simone de Jong | Spel: Senna Gourdou | Scenografie: Elian Smits | Muziek: Marieke van de Ven en Senna Gourdou | Lichtontwerp/ techniek: Guido Hagen | In samenwerking met: Festival 2 Turven Hoog, Bijlmer Parktheater, de Nationale Voorleesdagen en Bureau Vanaf 2. | Met dank aan: Amsterdams Fonds voor de Kunst en VSB Fonds.Leeftijd: 2 t/m 6 jaar en volwassenen.
Kinderen en ouders moeten voor deze voorstelling allebei een kaartje kopen.
Deze voorstelling is geïnspireerd op het boek 'De kleine walvis' van Benji Davis, uitgeverij Luitingh-Sijthoff, vertaling Edward van de Vendel. Een uur vóór en na de voorstelling: NESTENBOUWERS - Interactieve kunstinstallatie
Rachel de Boer - Floating Media (Floating Kids)
Vanaf 2 jaar en met ouders/ begeleidersBouw met je ouders een gezellig nestje van een kartonnen doos!Bouw samen met je ouders van een grote kartonnen doos een mooi, spannend en gezellig nestje. Deze nestjes of huisjes vormen samen het NestenBouwersDorp. Daarna heerlijk samen spelen in je nestje!. Ontdek bijvoorbeeld de mogelijkheden van licht en schaduw en speel een schimmenspel. Kom gewoon binnenlopen!*Een uur voor en een uur na de voorstelling is Rachel aanwezig om de kinderen en ouders/begeleiders wegwijs te maken.