Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Festival 2 Turven Hoog

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Waai | SOIL-Florien Hamer (2+)

KLEINE ZAAL | Online €6 | Kassa €7

Een wervelende muzikale tocht met cello en piano.

Een poëtisch muziekverhaal met live muziek over de wind.
Wind in je gezicht, wind om in te hangen, wind om te pakken, wind om te vangen.
Wind door je vingers, wind die vliegt, wind die dwarrelt, wind die wiegt.Van strelend briesje en zacht ruisen tot vliegend suizen neemt de voorstelling je mee op een wervelende muzikale tocht langs dwarrelende blaadjes en slingerende veertjes. Ga je mee op zoek naar waar de wind vandaan komt? Waai is een beeldende muziekvoorstelling waarin celliste Florien Hamer en pianist Carlos Guerrero zich afvragen waar de wind vandaan komt. De voorstelling speelde in de Proeftuin op het afgelopen Festival 2 Turven Hoog te Almere.Genre: Een poëtische bewegingsvoorstelling met live cellomuziek.
Leeftijd: Vanaf 2 jaar en volwassenen.
Kinderen en ouders moeten voor deze voorstelling allebei een kaartje kopen. SOIL/ Florien Hamer
SOIL, opgericht door cellist Florien Hamer, maakt muziektheater voor kinderen en volwassenen. Waai is hun eerste voorstelling voor deze leeftijdsgroep. SOIL werkte o.a. met het Hans Hof Ensemble, Plan-D, ZTHollandia, tgBloodyMary. SOIL maakte o.a. voorstellingen voor de Wiener FestSpiele, Oerol Festival en Noorderzon. Waai is hun eerste voorstelling van deze leeftijdsgroep. Meer informatie over SOIL is de zien op www.soil-ensemble.nl. Concept: SOIL/ Florien Hamer | Cello, zang, spel: Florien Hamer | Piano, zang, spel: Carlos Guerrero | Eindregie: Klaus Jurgens | Coproductie: 2 Turven HoogVóór en na deze voorstelling in het kader van festival 2 Turven Hoog: Installatie - NESTENBOUWERS
Rachel de Boer - Floating Media (Floating Kids)
Vanaf 2 jaar en met ouders/ begeleidersBouw met je ouders een gezellig nestje van een kartonnen doos!Bouw samen met je ouders van een grote kartonnen doos een mooi, spannend en gezellig nestje. Deze nestjes of huisjes vormen samen het NestenBouwersDorp. Daarna heerlijk samen spelen in je nestje!. Ontdek bijvoorbeeld de mogelijkheden van licht en schaduw en speel een schimmenspel. Kom gewoon binnenlopen!*Een uur voor en een uur na de voorstelling is Rachel aanwezig om de kinderen en ouders/begeleiders wegwijs te maken.