Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Klassiek in ‘t Ketelhuis

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Trio BruinsmaRoeVerhage presenteert Maurice Ravel & La Piscine

KETELHUIS | Online €20 | Kassa €22

Zondagochtendconcert met overheerlijke Paasbrunch na afloop

Klassiek in ‘t Ketelhuis is een klassieke concertserie met topmusici uit het Nederlandse muziekleven die in de intieme setting van het Ketelhuis hun kunsten verklanken. De perfecte sfeer en akoestiek voor kamermuziek van internationaal allure. Deze bijzondere editie op eerste Paasdag heeft een Paasbrunch na afloop!

Trio BruinsmaRoeVerhage presenteert Maurice Ravel & La Piscine.

De spelers van BruinsmaRoeVerhage verdienden reeds hun sporen in ensembles als ZAPP4, Tin Men & the Telephone en het Ragazze Quartet, en kwamen elkaar al jarenlang tegen in toonaangevende projecten.
Vanuit een gezamenlijke fascinatie voor àlle muziekstijlen, lekker eten & drinken en een smaakvol bestaan, ontstond het idee om dit trio te beginnen, waarbij ze ieder concert meerdere muziekstijlen ten gehore brengen.

Muziek is muziek. Ze maken geen onderscheid tussen klassiek, jazz of pop. Het enige wat tijdens hun samenzijn bestaat is goede muziek en spelplezier.

Op het programma staat de componist Maurice Ravel centraal en zal hij omlijst worden met o.a. eigen werk.
Maurice Ravel was in zijn tijd toonaangevend en vooruitstrevend in het samenbrengen van verschillende stijlen en culturen in zijn composities; jazz, volksmuziek, Aziatische harmonieën, ze worden bij hem allemaal verenigd in hetzelfde werk.
Maar bovenal schrijft hij fabelachtig mooie muziek, en is zijn werk altijd een schat om te ontdekken en een genot om te spelen.