Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Ukkieconcert

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Speciaal voor peuters en hun ouders

KETELHUIS | Online €3 | Kassa €4

Peuters op muzikale ontdekkingsreis. Een geweldige belevenis voor de allerkleinsten.

Tijdens de Ukkieconcerten gaan we zingen, spelen en bewegen. Kinderen leren en ontdekken nieuwe woorden, verhalen en bewegingen. Je gelooft je oren niet! Peuters vinden muziek fantastisch en voor ieder ukkie is er wel een stukkie. Het worden heerlijke woensdagochtenden, waarbij de allerkleinsten zich helemaal kunnen uitleven en ouders kunnen zien wat muziek en bewegen met hun kinderen doet. Wees er snel bij, per voorstelling is er plek voor 20 kindjes. Leeftijdsindicatie: tot 4 jaar. Het Ukkieconcert duurt ongeveer 45 minuten.

Vóór en na deze voorstelling in het kader van festival 2 Turven Hoog:

Installatie - NESTENBOUWERS
Rachel de Boer - Floating Media (Floating Kids)
Vanaf 2 jaar en met ouders/ begeleiders

Bouw met je ouders een gezellig nestje van een kartonnen doos!

Bouw samen met je ouders van een grote kartonnen doos een mooi, spannend en gezellig nestje. Deze nestjes of huisjes vormen samen het NestenBouwersDorp. Daarna heerlijk samen spelen in je nestje!. Ontdek bijvoorbeeld de mogelijkheden van licht en schaduw en speel een schimmenspel. Kom gewoon binnenlopen!

*Een uur voor en een uur na de voorstelling is Rachel aanwezig om de kinderen en ouders/begeleiders wegwijs te maken.

 

Extra Ukkieconcert

Door de groeiende belangstelling voor de Ukkieconcerten willen we voorkomen peuters en begeleiders teleur te moeten stellen bij de kassa. Er is daarom besloten om een extra concert om 11:00 uur plaats te laten vinden. 

Verandering per 1 januari 2017

De huidige regel: ‘Ukken betalen 6 euro online, 7 euro bij de kassa; één ouder per kind mag gratis mee’ verandert per 1 januari 2017: 
Begeleiders en kinderen betalen ieder online 3 euro, aan de kassa 4 euro.

TIP: Online = goedkoper!

Het kopen van een kaartje is online goedkoper en heeft tevens als voordeel dat je niet bij de kassa hoeft te wachten of teleurgesteld wordt omdat het Ukkieconcert is uitverkocht.

We hopen nóg meer ukken bij DNR te kunnen verwelkomen!

Ukkieconcerten worden verzorgd door Club Ghazal i.s..m. De Nieuwe Regentes.