Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Haagse Spot

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Durf jij het aan, front row bij het try-out podium?

KETELHUIS | Online €12,50 | Kassa €14,50

Try-outpodium voor beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers.

Met een dynamische programmering van vier artiesten in verschillende disciplines, kun jij als 'Spotter' elke derde dinsdag van de maand talent en ongeslepen rauw materiaal van de beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers zien. 
Als je ze later terugziet ergens in het land of op tv kun je zeggen: 'Ik was erbij in De Nieuwe Regentes'! 

Haagse Spot 16 mei 2017

Saskia Scherpenzeel
Saskia is in 2016 afgestudeerd aan de Paul van Vliet academie en is nu druk aan het try-outen met nieuw materiaal. Voor een programma met een nog nader te bedenken titel. Dus laat u verassen dat doet Saskia zelf ook.

June, Julia en Myrte
Wij zijn June, Julia en Myrte wij hebben een kleine voorstelling gemaakt.
Wij hebben elkaar ontmoet op de MBO theaterschool in Rotterdam. We merkten dat we goed theatertrio zijn en daarom zijn wij samen een theatergezelschap begonnen. We besloten om los van school een kleine voorstelling te maken. We hadden behoefte om iets te maken wat wij zelf erg leuk vinden om te spelen. We hadden veel gesprekken over onze kindertijd en we kwamen er achter dat we dit interessante thematiek vinden. We begonnen gewoon met bedenken en spelen en hadden ontzettend veel lol op de vloer. Toen we de voorstelling mochten spelen voor publiek kregen we ontzettende veel positieve reacties, het was een succes! We willen deze voorstelling nog graag doorzetten en in de toekomst ook nog veel meer voorstellingen maken!

Martijn Breeman
Achter troubadour Musonius (de naam betekent 'tot de muzen behorende') gaat Martijn Breeman schuil, geboren in 1974 te Heinkenszand (Zeeland). Op jonge leeftijd nam hij gitaarles en begon al snel zijn eigen liedjes te schrijven. Hij studeerde Bibliotheek- en Documentaire Informatiekunde aan de Haagse Hogeschool en werkte daarna bij verschillende archieven en bibliotheken. Martijn Breeman schrijft zijn eigen liederen, gedichten, conférences, monologen en sketches. Zijn liederen kenmerken zich door vormvastheid, dikwijls cabareteske inhoud en direktheid. Fotograaf: Paco van Leeuwen

Jeroen Bloemhoff
Jeroen is in 1991 geboren in Rotterdam, en sinds 2013 bezig met stand up comedy en cabaret. Zijn focus ligt meer op stand up comedy, maar hij schuwt niet weg van cabaret waarmee hij langere shows speelt waarin het verhaal meer aandacht krijgt. Zijn eerste liefde blijft echter de lach, en dat zal ook altijd de focus zijn van shows: mensen laten lachen. In 2017 stond Jeroen in de finale van Huis van Puck's Talent Cabaret, die hij helaas niet won. Hij kon echter tevreden terug kijken op een goed optreden, met een jury rapport dat vooral zijn eerlijkheid, kwetsbaarheid en sterk geschreven grappen prees.

Noëlle Sakes en Maarten Mantel
Noëlle en Maarten zijn beiden eerstejaarsstudenten aan de Paul van Vliet Academie voor Cabaret en Kleinkunst te Scheveningen.  Noëlle heeft sinds jongs af aan musical- en theaterlessen gevolgd, en heeft reeds een 4-jarige theateropleiding aan het Nova-college te Haarlem afgerond. Van tijd tot tijd geeft zij theaterworkshops. Maarten heeft een aantal jaar bij een amateurmusicalvereniging gespeeld, en volgt sinds zijn tiende  muzieklessen. Na een aantal jaren vergeefse universitaire studie en filmcursussen, besloot hij dit jaar toch zijn neus te volgen en het podium op te zoeken. Zij spelen hun zelfgeschreven duo-voorstelling “Een Rauw Randje”: het verhaal van Willem en Enny, een stel dat uit hun comfortabele sleur wordt gerukt door een onverwacht bericht.

Bert Wagenaar van Kreveld & Peter Kann
Peter Kann (componist en dirigent) en Bert Wagenaar van Kreveld (tekstschrijver en theatermaker) ontmoetten elkaar bij Theateropleiding Selma Susanna. Op deze avond brengen zij vier van hun liedjes die onderdeel uitmaken van de theatervoorstelling: ‘Geen tijd om dood te gaan.’.
Peter Kann volgde onder andere de Compositieopleiding aan het Conservatorium van Den Haag. Bert Wagenaar van Kreveld begon aan de acteursopleiding van de Toneelschool van Amsterdam en voltooide de Theateropleiding Selma Susanna in 2005. Fotograaf: Martin Pluimers.

Voor meer informatie: http://www.peterkann.nl en www.bookbert.com.