Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Feest!

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Dansschoolpresentatie

GROTE ZAAL | Online en Kassa €15

Dansschool Joke van der Kraan wordt ‘Het Danskwartier Den Haag’

Leerlingen voorstelling ter gelegenheid van het de overname van balletschool Joke van der Kraan door ‘Het Danskwartier Den Haag’

Vanaf september 2017 wordt balletschool Joke van der Kraan ‘Het danskwartier Den Haag’.
Joke van der Kraan neemt na bijna halve eeuw afscheid

Joke van der Kraan neemt na 46 jaar afscheid als dansdocent. Haar balletschool in de Van Hoornbeekstraat in het Statenkwartier wordt overgenomen door Janine Damen. De naam ‘Balletschool Joke van der Kraan’ verandert in ‘Het Danskwartier Den Haag’.
Joke heeft altijd met veel plezier, passie en gedrevenheid les gegeven. Inmiddels vindt ze het tijd om haar aandacht naar andere zaken te verleggen. “Ik geef de balletschool met alle vertrouwen in handen van Janine. Zij zal de school ongetwijfeld met dezelfde toewijding leiden als ik heb gedaan”, aldus Joke. Tanja Reen, al 35 jaar aan de school verbonden, blijft haar lessen geven.
Het afscheid en de overdracht van de school vinden symbolisch plaats tijdens balletpresentaties op zaterdag 24 juni in De Nieuwe Regentes. Aan de voorstelling, die de titel ‘Feest’ draagt, nemen alle kindergroepen van de balletschool deel. Daarnaast is er een aantal gastoptredens. Er zijn 2 voorstellingen, namelijk om 16.30 uur en om 19.00 uur.

Wil jij  volgend seizoen ook dansen? 
www.danskwartierdenhaag.nl
Meer informatie info@danskwartierdenhaag.nl