Klassiek in 't Ketelhuis

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Zondagochtendconcert met gezellige brunch na afloop

Zo 21 okt | 11:00 | KETELHUIS | Online €20 | Kassa €22 | Ooievaarspas 50%

Deze editie met gitarist Izhar Elias en klarinettist Levan Tskhadadze

Klassiek in ‘t Ketelhuis is een klassieke concertserie met topmusici uit het Nederlandse muziekleven die in de intieme setting van Het Ketelhuis in Theater De Nieuwe Regentes hun kunsten zullen verklanken. Daarna is er een gezellige en gezonde brunch in de Tearoom van het theater. Deze editie zijn gitarist Izhar Elias en klarinettist Levan Tskhadadze te gast. Een bijzonder duo dat klassiek magazine Luister omschreef als 'een match made in heaven'.

Izhar Elias (Amsterdam, 1977) is een van de meest veelzijdige gitaristen van dit moment. Zijn poëtische stijl en grensverleggende programmering is gefundeerd op uitgebreide verdieping in de historische uitvoeringspraktijk (barok en vroeg 19e eeuw), de kamermuziek en de hedendaagse muziek gecombineerd met multimedia. In 2011 ontving hij de prestigieuze Nederlandse Muziekprijs, de hoogste staatsonderscheiding die aan een musicus, werkzaam in de klassieke muziek, kan worden uitgereikt. Levan Tskhadadze (Tbilisi, 1983) wordt gezien als een van de belangrijkste jonge musici in Georgië. Hij is oprichter en artistiek leider van het Tbilisi Wind Festival, het Kutaisi Classical Music Festival en mede-oprichter van de Chiatura Music Academy.

Na afloop van het concert is er natuurlijk weer de heerlijke brunch, zoals altijd verzorgd door Phuong & Sophie!
http://phuongensophie.nl