Songs from the DeepFoto 1: Janneke Pater

Foto 1: Janneke Pater

Foto 1: Janneke Pater

Foto 1: Janneke Pater

Foto 1: Janneke Pater

Intiem singer-songwritersfestival in Emma's Hof

EMMA'S HOF | Pay-What-You-Want

Kom langs en geniet van singer-songwriters in de mooiste stadstuin van Den Haag!

16:00 - 16:30 uur start (Hosts: Gijs Hietkamp & Julie Scott)
16:30 - 17:10 uur Michel Ebben
17:10 - 17:40 uur ombouw pauze
17:40 - 18:20 uur Julie Scott
18:20 - 18:50 uur ombouw pauze
18:50 - 19:30 uur Mary & Roy
19:30 - 20:00 uur uitloop

Michel Ebben

“Een songwriter, verhalenverteller & fotograaf; altijd onderweg met zijn gitaar, verslaafd aan schrijven en meestal in gezelschap van zijn camera! Michel houdt van reizen, ziet de mooie kanten van melancholie en ontdekt altijd weer nieuwe verhalen in eenzame woorden…” Michel is een live performer die je zelden tegen komt; intens, oprecht, rauw en met een randje humor. Een onmiskenbaar eigen sound met een dijk van een stem, beïnvloed door muziek van vroeger tot nu. Altijd op ontdekkingsreis, zwervend van folk tot blues en van Country Noir tot Americana.

Julie Scott

De van oorsprong Schotse zangeres Julie Scott maakte in de jaren `90 furore met Mizpah, een experimentele folkrockband waarmee ze o.a.. met Luka Bloom, The Levellers en 16 horsepower tourde en op festivals als Lowlands en SXSW optrad. Julie Scott staat bekend om haar theatrale, krachtige stem en wordt regelmatig vergeleken met artiesten als Jeff Buckley en PJ Harvey.Haar 2de solo album Dearydeary die begin dit jaar uitkwam is heel persoonlijk en laat Julie horen op haar best; ze fluistert, bezweert en betovert, soms enkel door gitaar begeleid, dan weer met cello en hammond, gierende samples en weemoedige koortjes. Haar muziek is filmisch en ontroerend, haar teksten openhartig…sprookjes met ballen.
Foto 3: Nikki Nooteboom

Mary & Roy
Mary en Roy nemen je mee in hun sfeervolle muziek waarin Jazz, Blues, Folk en Americana de boventoon voeren. Zij doen een eerbetoon aan veel muzikale helden zoals Billie Holiday, Bob Dylan en Amy Winehouse.