Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Haagse Spot

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Durf jij het aan, front row bij het try-out podium?

Di 19 sep | 20:30 | KETELHUIS | Online €12,50 | Kassa €14,50

Beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers.

Met een dynamische programmering van vier artiesten in verschillende disciplines, kun jij als 'Spotter' elke derde dinsdag van de maand talent en ongeslepen rauw materiaal van de beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers zien. 

Als je ze later terugziet ergens in het land of op TV kun je zeggen: 'Ik was erbij in De Nieuwe Regentes'!

PROGRAMMA

Hugo van Eck
Al zijn hele leven is de 21-jarige Hugo van Eck relatief welbespraakt. Geboren en getogen in Den Haag heeft hij natuurlijk wel het nodige dialect, maar dat staat hem niet in de weg bij het achtervolgen van een carrière in het cabaretcircuit. Hugo onderscheid zich vooral door de verbale focus van zijn voorstellingen, waarin hij graag een grote hoeveelheid onderwerpen in een razend tempo behandeld. Ook heeft hij een grote liefde voor muziek en brengt hij graag liederen ten gehore, die vaak naadloos aansluiten op de inhoud van zijn gesproken tekst.  Tussen de geëngageerde, scherpe conferences zitten vaak kwetsbare, bijna timide stukken zelfspot waardoor zijn soms 'kort-door-de-bochtheid' ook weer een 21-jarige relativering krijgt. Veel ervaring voor publiek heeft hij nog niet, heel veel plezier en een natuurlijke ontspanning op het podium wel.

Arnold Baldé
Arnold is capoeira leraar en vind stand-up comedy een logische volgende stap. Hij lost met kinderlijk gemak werelds grootste problemen op. Zoals oorlog, culturele spanningen, pindakaas light, honger, God of god, braaf studeren en te veel diploma's hebben, goed kunnen vechten en hooggevoelige man zijn. Dit allemaal tijdens gesprekken met moeders in de centrale bibliotheek.

Fabian Franciscus - VLAFEEST
Fabian Franciscus groeide op met een nuchtere Beemster boerin als moeder en een flam-boyante, in Indonesië geboren vader. Hij studeerde simultaan twee verschillende studies aan de universiteit, maar woont nu aan de ‘hoerenstraat’ te Utrecht. Succes is een keuze, zegt hij zelf…

Speciaal voor vanavond heeft Fabian opeens een mening. Hoe irrelevant, triviaal of ab-surd zijn mening ook moge lijken, Fabian wil deze heel graag met u delen. Sterker nog; hij weet zeker dat u er stiekem veel van kunt opsteken. Naast een leuke avond ontvangt u daarom in het minste geval ook nog een hele mooie nieuwe uitklapbare mening. Misschien ook nog wel met veel meer dan dat...
Owja, ook zal er natuurlijk over vla worden gesproken. Op een strikt fatsoenlijke manier uiteraard, dat wel.

Biografie: Fabian won in London een comedywedstrijd in The Comedy Store. Hij won het Leeuwar-der Cabaret Festival en de Comedy Slam en speelde naast de finalistentour in Nederland en België o.a. in de grotere comedy clubs van New York, Berlijn, Stockholm en Londen. Zoals o.a. in The Comedy Store, de bakermat van de Angelsaksisch comedy.

www.fabianfranciscus.nl | Foto: Cameretten/Marcel Kollen
Teaser: https://www.youtube.com/watch?v=31HSBrl3hg8&spfreload=5

Barbara Breedijk
Deze onorthodoxe blonde krullenbol staat bekend om haar warme zangstem en improvisa-tietalent. Ze zingt o.a. over; een medium, een interieurgigant en okselhaar. Volgens de zangeres schuilt er in elke ervaring een lied en dat deelt ze graag met u, de bezoekers van haar voorstelling!

Barbara was te horen op radio 2, te zien bij de AVRO, in Theater Bellevue, de Kleine Komedie en op Oerol. Ze speelde in het voorprogramma van Candy Dulfer, Wouter Hamel.

Fantastisch optreden, met een parel van een liedje! (Barry Atsma, bij de VIVA awards)

Barbara praat de boel vlot aan elkaar en beschikt over een flinke dosis humor’. (Fiere Vrouwen)

‘Beestachtige teksten, met fijnzinnige vondsten’
(Cabaret concours Vlaanderen)

Website: http://www.barbarabreedijk.com

Martijn Breeman
Achter troubadour Musonius (de naam betekent 'tot de muzen behorende') gaat Martijn Breeman schuil, geboren in 1974 te Heinkenszand (Zeeland). Op jonge leeftijd nam hij gitaarles en begon al snel zijn eigen liedjes te schrijven. Hij studeerde Bibliotheek- en Documentaire Informatiekunde aan de Haagse Hogeschool en werkte daarna bij verschillen-de archieven en bibliotheken.
 
De kleinkunst bleef echter altijd trekken. Hij volgde zanglessen bij Inga Schneider en Harma Everts en kleinkunstcursussen en -workshops bij onder meer Jessica Borst, Jurrian van Dongen, Karel Eykman, George Groot, Kiki Heessels, Johan Hoogeboom, Jelle Kuiper en Hester Macrander.
 
De organisaties waar hij werkte maakten dankbaar gebruik van zijn zang- en schrijfkwaliteiten voor feesten, afscheid, gelegenheidscabaretjes en andere activiteiten en ook naast zijn werk bleef hij schrijven voor cabaret en theater en trad hij op.

Website: http://musonius.webklik.nl/page/musonius