Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

DNR Expositie | Ina van Tienen

Wegdromen in een grotere wereld

Te zien t/m 30 oktober | TEAROOM | Gratis

Dieren en landschappen op ienie-minie formaat.

Ina van Tienen exposeert collages, tekeningen en schilderijen in de Nieuwe Regentes.

Het sleutelwoord in haar werk is kwetsbaarheid. Zelf zegt ze over haar werk:

‘Op mijn wandelingen zie ik veertjes, stukjes hout, wier, plukjes schapenwol, boomschors. De vergankelijkheid, kwetsbaarheid, vorm en wat het voorwerp heeft meegemaakt, bepaalt of ik het opraap of niet. Eigenlijk kan ik overal materiaal vinden dat mij inspireert, weer op ideeën brengt die op locatie worden samengebracht. Dit proces zet zich voort in mijn werkwijze: lijmsporen, aan- en afstoten van materialen, combineren van allerlei technieken, deels uitgaan van het toeval en deels sturen, deels herkenbaar en deels abstract.

Meestal werk ik op wat kleiner formaat gepresenteerd in een soortement van kijkkastjes zodat je kunt wegdromen in een grotere wereld.'

De expositie van Ina van Tienen is te zien t/m 30 oktober.