Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

DNR nodigt je uit

Bruisende seizoensopening

Vr 1 sep | vanaf 18:30 | GEBOUW | Pay-What-You-Want

Proeverij van ons nieuwe theaterseizoen

Duik erin!
Ga op avontuur in ons spannende gebouw en laat je ontroeren door authentieke verhalen uit de buurt of geniet van klassieke muziek in de intimiteit van het Ketelhuis, opzwepende flamenco, kleinkunstenaars, vernieuwende Indiase dans, tango in Het Diepe, dansperformances op onverwachte plekken, en natuurlijk een aantal echte Haagse (bad)gasten uit de buurt. Laat je meevoeren in de stroom van de avond en geniet van al het moois dat De Nieuwe Regentes het komende seizoen te bieden heeft. 

Programma

19.00-20.30 uur - Zand en Veen II; vanwege succes nog één laatste keer te zien!!!

20.40-21.05 uur - Klassiek in ’t Ketelhuis, Tuvalu (film&livemuziek), New Indian Dance

21.15-22.30 uur - Verreck Konkreet,  De Règâhs, Tim Akkerman en meer ...

22.40-23.00 uur - El Pub Flamenco, De Haagse Spot, Tango del Barrio Special Edition

23.00-00.00 uur - DNR Bluesclub. Swing mee met de Straight Up Hogs.

Met medewerking van: Marcel Verreck | Aad van Schie - Konkreet Nieuws | DJ Elric - Espresso Records | Meyer/Chaffaud & Julia Campistany - Festival Hubs Immersive | Dmitry Ivanov - Klassiek in 't Ketelhuis | Roeland Drost & Julie Scott e.a. - Tuvalu | Sitra Bonoo & Percy Muntslag - New Waves of Indian Dance | Dion Illusion | Karel de Rooy | De Règâhs | Tim Akkerman | PROOOST | Umit C | Arturo Ramon & Erminia Fernandez Cordoba - El Pub Flamenco | Gerard van Duinen & Anita Tango Centro e.a. - Tango del Barrio | Andrea Noske, Danielle Berger, Musonius & Thom Ferwerda - De Haagse Spot | Straight up Hogs - DNR Bluesclub | Hans van den Boom, Erna van den Berg, Karine Guizzo, Bas Maassen, Amy van Oorschot, Dana Linckens, Ana Maria Storm, Ishmita Bechan, Marianne Nan, Mariska van Andel, Olivier Mesker, Petra van Beuningen, Roos Schild, Roosmarijn Cloosterman, Sofia Stolk & Ahmed Mowafy | Zand en Veen II en ... last but not least: natuurlijk alle medewerkers en fantastische vrijwilligers van De Nieuwe Regentes.