Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Petticoat

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988De musical van nu over het Nederland van toen

14 t/m 17 sep | 20:15 | za+zo matinee | GROTE ZAAL | 17,50 - jeugd 12,50

14 t/m 17 september 2017 in De Nieuwe Regentes

Kaartverkoop
www.theatergroepspot.nl

Theatergroep SPOT neemt je mee terug naar het Nederland van de jaren ’60. De tijd van de wederopbouw, maar ook de tijd van nieuwe invloeden en strijd tussen jongeren en hun ouders. De swingende musical ‘Petticoat’ gaat over Pattie Jagersma, een meisje van het Groningse platteland, dat dolgraag zangeres wil worden.

Ze vertrekt naar Amsterdam om haar droom na te jagen en komt terecht bij de sjieke familie Van Rooden. Met hulp van haar nieuwe Amsterdamse vrienden vindt ze haar weg door de stad, hedendaagse mode, vriendschap en natuurlijk de liefde. Zal Pattie haar dromen uit zien komen en zal ze ondanks de tegenwind haar doel bereiken? Je ziet het in Theater de Nieuwe Regentes in Den Haag.

De musical ‘Petticoat’ is bekend van de gelijknamige productie van Stage Entertainment, met in de hoofdrollen Chantal Janzen en Freek Bartels, en natuurlijk van de gelijknamige tv-serie, uitgezonden door de NPO.

14 september – 20:15 uur
15 september – 20:15 uur
16 september – 14:15 en 20:15 uur
17 september – 14:15 uur

Er is een pauze van plm. 20 minuten.