Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Uitfestival Den Haag

Cultuurmarkt, vier buitenpodia, straattheater en food & drinks

Zo 3 sep | vanaf 10:00 | LANGE VOORHOUT | Gratis

Proeven van het nieuwe Haagse theaterseizoen

DNR vind je zondag 3 september samen met de andere Cultuurankers op de korte kant van het Voorhout. Met op het podium voorproefjes van het nieuwe seizoen, een terras met lekker eten en drinken en een tent waar kinderen naar hartenlust kunnen knutselen.Het eerste weekend van september staat symbool voor de opening van het culturele seizoen van Den Haag. De 45e editie van het UIT Festival zal voor het eerst drie dagen duren.Op vrijdagavond 1 september houden de Cultuurankers in de avonduren open huis waarbij zowel talenten uit de wijken als bekende Haagse artiesten optreden. Kom even kijken in DNR!Zaterdagavond 2 september, direct na het Embassy festival: de culturele wereldreis van één dag, is er programma vanaf 19:30 uur op het Lange Voorhout en het Spuiplein én in diverse theaters. Hierna volgt een afterparty in de Koninklijke Schouwburg. Zondag 3 september is het Lange Voorhout traditiegetrouw het hart van het UIT Festival met de cultuurmarkt, vier buitenpodia, straattheater en food & drinks. Culturele instellingen rondom het Voorhout en het Spuiplein openen hun deuren en bieden een inspirerend programma waarbij vooruitgeblikt wordt op het komende culturele seizoen. Nieuw dit jaar zijn ook enkele verrassende elementen zoals de cultuurpitch, miniworkshops, ‘cultuur speeddates’ en uiteraard is er veel ruimte voor talent. Het volledige programma is medio augustus te vinden op www.uitfestivaldenhaag.nl