Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Betovering | FESTIVALPAGINA

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988De leukste herfstvakantie van Nederland! (2-12 jaar)

18 t/m 20 okt | DNR Festivalhart | GEBOUW | Diverse prijzen

Internationaal kunstfestival met als thema 'FEEST!'

Van 13 tot en met 21 oktober staat cultureel Den Haag op ongeveer 50 verschillende locaties geheel in het teken van Festival De Betovering! Met dit jaar ruim 500 nationale en internationale voorstellingen, films en workshops belooft de 18de editie van dit jaarlijkse festival in de herfstvakantie weer een groot feest te worden voor álle kinderen van 2 t/m 12 jaar.
Er staan in totaal ruim 500 voorstellingen en workshops uit binnen- en buitenland op het programma en verwachten we zo’n 25.000 bezoekers. De Betovering wil kinderen in hun vrije tijd laten genieten van kwalitatief hoogwaardig werk van professionele kunstenaars en hen de kracht van de verbeelding laten ervaren.
Vanaf half september staat het complete programma online www.debetovering.nl.
De meeste voorstellingen en workshops kosten € 7,00. De Nieuwe Regentes is één van de Festivalcentra: Thema: FEEST!
Woensdag 18 oktober t/m vrijdag 20 oktober is DNR één van de festivalcentra met extra veel activiteiten, verspreid door ons gebouw.
Wie ben jij? Hoe feest jij? Je mixt and matcht via workshops je Ikke en je kostuum bij elkaar en feest uiteindelijk, op je allermooist, op je allergriezeligst, op je allergekst of op je allerpoezeligst mee. Kaarten: je kunt ter plekke voor de activiteiten betalen in de festivalcentra. Reserveren is niet nodig.Kijk voor het programma-aanbod van De Betovering bij De Nieuwe Regentes op www.denieuweregentes.nl/de-betovering/