Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Betovering | Mile(s)tones

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Zonzo Compagnie (6 t/m 10)

Do 19 okt | 15:00 | GROTE ZAAL | Online en Kassa €7

Interactieve muziekvoorstelling rond de legendarische trompettist Miles Davis

In Mile(s)tones nemen de slagwerker, een pianist en trompettist van Zonzo Compagnie (BE) je mee naar de fascinerende wereld van de legendarische Amerikaanse jazz-componist en trompettist Miles Davis.
Zijn avontuurlijke manier van muziek maken is ons vertrekpunt: het ene moment bevind je je in de bruisende creativiteit van een opnamestudio, het andere moment sta je op het podium en ben je één van de muzikanten, en dan weer creëer je live muziek bij een film of sta je in het schildersatelier van de gevierde muzikant. In Mile(s)tones beleef je vooral de fantastische mogelijkheden van de improvisatiemuziek aan de hand van de composities van Miles Davis.TIP: de voorstelling om 13:00 uur kun je combineren met Lunchtrommels. Vergeet dan niet voor deze lunch apart te reserveren. Leeftijd 6 t/m 10 jaar | voorstellingsduur: 50 minuten'Zonzo creëert een soort van magie die kinderen in een totaal nieuwe wereld van klanken binnen sluist. Zonzo wil niet entertainen, het brengt kunst." - De Standaard.Kijk voor het programma-aanbod van De Betovering bij De Nieuwe Regentes op www.denieuweregentes.nl/de-betovering/ Voor het totale festivalprogramma: www.debetovering.nl