Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Betovering | Overtreffende trap

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Dansvoorstelling door De Stilte (4 t/m 8)

Vr 20 okt | 13:30 | GROTE ZAAL | Online en Kassa €7

Spring in het diepe, de uitkomst is verrassend!

Dansvoorstelling door De Stilte

Wat duurt eten toch lang. Wat een geklier, wat een rommel, wat een herrie. Af en toe een hapje, weglopen van tafel en dan komt het moment dat de kinderen helemaal zijn verdwenen. Weg, foetsie. Verstopt ergens in huis. Leuk en spannend voor de kinderen maar doodeng voor de ouders. Als ze de achtervolging inzetten, raken ze verdwaald. Met de moed der wanhoop wagen ze een sprong in het diepe en de uitkomst is verrassend. In Overtreffende trap treffen en overtreffen jong en oud elkaar, en moeten ouders de slimste zijn omdat ze het oudste zijn.

Leeftijd 4 t/m 8 jaar | Duur van de voorstelling: 45 minuten.Kijk voor het programma-aanbod van De Betovering bij De Nieuwe Regentes op www.denieuweregentes.nl/de-betovering/ Voor het totale festivalprogramma: www.debetovering.nl