Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Haagse Spot

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Durf jij het aan, front row bij het try-out podium?

Di 17 okt | 20:30 | KETELHUIS | Online €12,50 | Kassa €14,50

Beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers.

Met een dynamische programmering van vier artiesten in verschillende disciplines, kun jij als 'Spotter' elke derde dinsdag van de maand talent en ongeslepen rauw materiaal van de beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers zien. 
Als je ze later terugziet ergens in het land of op TV kun je zeggen: 'Ik was erbij in De Nieuwe Regentes'!

Talent gezocht
Misschien heb je zelf de ambitie om een act te laten zien bij 'De Haagse Spot'?
Meld je dan aan via de website: http://haagsespot.nl/
Wie weet zien we jou een keer in De Nieuwe Regentes op het podium.


Programmaoverzicht

Farbod Moghaddam: “mijn stijl beschrijf ik het liefst als sympathiek met een scherp randje, intelligent op een bedje van platheid en maatschappelijk geëngageerd vanuit een frisse hoek en blablablabla... Of laat je gewoon verrassen bij de Haagse Spot.” Zijn website: www.farbod.nl

Alyssa Gonzalez werd geboren in Rotterdam en is na de basisschool aangenomen op de Theaterhavo/vwo in Rotterdam waar zij haar VWO heeft afgerond. Na een tussenjaar op de Paul van Vliet Academie, een parttime-opleiding voor Cabaret en Kleinkunst, is zij aangenomen op het Koninklijk Conservatorium Antwerpen, opleiding Drama, Kleinkunst (voorheen Studio Herman Teirlinck). Tijdens haar opleiding speelt Alyssa al geregeld buiten school op, zoals bijvoorbeeld op Theaterfestival De Parade. Naast haar opleiding treedt zij af en toe ook op als stand-up comedian in verschillende comedy cafés in Nederland en België en in oktober 2016 stond zij een aantal keer in het voorprogramma van Wim Helsen.

NEEJOH Het wachten op een huisgenoot die de gemeenschappelijke keuken maar niet verlaat, leidt tot een oneindig isolement waarin het hoofdpersonage langzaam wegglijdt in een psychotische staat van zijn. Langs, op het eerste gezicht, incoherent gebrabbel waarin herinneringen en trauma's bijna onzichtbaar aan het licht komen, wordt het publiek meegenomen langs de krochten en de wonderlijke schimmen in het hoofd. Haar website: www.alyssagonzalez.com

Streng & Verkleij  Leon en Michel leerden elkaar kennen op de Paul van Vliet Academie, waar zij hun opleiding genoten. Al snel bleek dat hun verschillende invalshoeken elkaar goed aanvullen, wat heeft geresulteerd in een aantal dolkomische voorstellingen. Ondanks die successen besloten zij solo af te studeren. Nu zij hun diploma op zak hebben, is het tijd om uit te vliegen. Dat doen ze samen, omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Maar een duo vormen gaat niet vanzelf, daar moet je wel ballen voor hebben. En die hebben ze.

Rosalie Fleuren is afgelopen mei afgestudeerd op het theaterwetenschappelijke onderwerp 'vrouwen in cabaret'. Voordat ze aan haar scriptie begon, stond ze in een aantal cabaretfestivals. In 2015 won ze de aanmoedigingsprijs in de finale van het Utrechts Kleinkunst Festival, in 2016 bereikte ze de kwartfinale van het Amsterdams Kleinkunstfestival. Ook is ze al enkele jaren vaste bespeler van de Schiller Theater Carrousel in Utrecht. 
Rosalie moet zichzelf opnieuw uitvinden. Zo'n scriptie over de bekendste cabaretières van Nederland gaat je niet in de koude kleren zitten. Gelukkig heeft ze altijd nog een paar liedjes achter de hand, mocht het iets te academisch worden.